Kategorier
Novellkoll

Vill du vinna fyra ryska klassiker?

Känns de ryska klassikerna lite för tjocka, lite för tunga att bära med sig i handväskan? Då har du chansen nu att läsa Dostojevskij, Gogol, Tjechov och Bulgakov i ett litet behändigt novellformat. Novellix fina box med ryska klassiker är packad med spännande läsning och  och sådan tur har vi nu att Kulturkollos läsare har möjlighet att vinna ett exemplar av den den.

Fyra noveller förpackade i en mycket snygg formgivning – perfekta att läsa mellan fotbollsmatcherna i VM eller i hängmattan eller precis var som helst. Om du vill vinna den här asken så ska du kommentera här i inlägget innan söndag den 24 juni klockan 12.00. Berätta vem du är och varför du vill vinna!

Väl mött!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

17 svar på ”Vill du vinna fyra ryska klassiker?”

Jag är en bokälskande, naturtokig och djurgullande människa som är alldeles för dålig (läs lat) på att läsa klassiker, fast jag vet att jag egentligen borde. Om det nu finns något sånt när det kommer till läsning, man läser väl det man har lust till? Jag skulle dock vilja vinna Novellix så att jag dels kan göra andra avundsjuka med snygga böcker och skryta om att jag faktiskt läst ett gäng ryska klassiker! Hjälp mig bli mer beläst helt enkelt!

Välkommen! Just nu är chansen väääääldigt stor för dig att vinna!

Jag älskar att läsa, drömma mig bort i bokens värld. Ryska klassiker har jag inte riktigt vågat mig på de känns för stora och skrämmande. Men i lite snällare förmat så känner jag mig redo. Så hoppas de blir mitt sällskap på buss och tåg i sommar.

Oj, jag var in på novellix så sent som igår och såg de här novellerna, som jag direkt ville läsa. Ryssarnas böcker är ju ofta väldigt tjocka och det finns liksom inte tid att börja på deras böcker. Och de är avskräckande jättetunga.
Novellix passar så bra i handväskan för små stunder. Dessutom ha de här också lagom annorlunda omslag!

Jag är en av ytterst få manliga bokbloggare. Förutom att läsa böcker, så skriver jag även. Min tredje bok släpper jag på Bokmässan i Göteborg. Jag skulle vilja vinna därför att jag inte tror att jag läst någon av de ryska giganterna, men inser att jag borde börja någonstans.

Novellis ryska fyra är en bra start. Välkommen med i tävlingen!

Ständigt läsande, lite mindre ständigt skrivande. Kvinna, 53 år, tre vuxna barn, jobbar som registrator m m i en kommun. Läser just nu “Liv till varje pris” av Kristina Sandberg . Ska läsa “Darling Mona” av Lena Ackebo snart, kanske imorgon på midsommardagen. Vill gärna blanda upp detta med det ryska.

Välkommen med i tävlingen. Imorgon kl 12 utser jag vinnaren!

Jag är en 40-årig kvinna som gillar att läsa lite allt möjligt men det här året har det varit lite trögt med läsningen. Hoppas att ändra på det i sommar och tror mig vara på god väg. Har precis avslutat Miniatyrmakaren och idag ska jag börja med Midnattsstjärnan. Ryssarna har jag varit dålig på att ta mig an. Tjocka böcker och många namn att hålla reda på får lusten att tryta för min del. Noveller lockar mer i så fall!

Du är välkommen med, klockan 12.00 idag vet vi vem som vann!

Då är tävlingen stängd och avgjord. Grattis till Violen! Skicka din adress till anna at kulturkollo.se så kommer novellerna på posten.

Stängt för kommentering.