Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: Pinnglass

Den här sommarens enorma hetta är ju något som verkligen har påverkat många av oss. Jag personligen trivs i värmen, även när det är upp mot 35 grader, men maken och kidsen och.. tja, typ alla andra i familjen, gör det inte. De blir snabbt trötta och griniga och räddningen för att få i alla vätska och energi snabbt har varit glasslådorna i frysen. Att köpa styckglass i flerpack är verkligen briljant! Billigare än att plocka i affären och man kan få det hemkört från Coop! Min favorit den här sommaren har varit Solero organic med persikosmak. Mer som frusen smoothie än glass och lägger man den i Proseccon så får man dessutom en ultimat sommar-Bellini! Se där har ni ett sommartips som heter duga!

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Ett svar på ”Dagens kulturkollotips: Pinnglass”

Stängt för kommentering.