Hjälp oss att välja nästa bok

linje-kulturkollo 

 

Kulturkollo läser, vår bokcirkel på Facebook, har vi läst en rad olika böcker och nu vill vi ha er hjälp att välja nästa bok. Det ska vara en bok som ni tror kan leda till många, intressanta samtal. Ny eller gammal spelar mindre roll. Lämna förslag här i en kommentar, eller på Facebook i gruppen Kulturkollo läser. Vill du vara lite mer anonym går det utmärkt att maila info@kulturkollo.se eller skicka ett meddelande via messenger.

Om någon vecka går vi igenom de förslag vi fått och väljer ut några av dem som ni får rösta mellan. Den bok som flest vill läsa blir vår julläsning och diskuteras sedan efter helgerna.

Nu är vi nyfikna på era förslag!

 

 

Photo by Madara Parma on Unsplash

Linda

Storläsare som blandar friskt bland olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike. Reser också ofta till avlägsna platser med hjälp av böcker.

Visa alla inlägg av Linda →

2 tankar på “Hjälp oss att välja nästa bok

  1. Jag föreslår den spännande boken ”Dit du inte får gå” av Emil Haskett hans debut. Den är en bladvändare och handlar om en grupp ungdomar som upplever otroliga händelser i en stad vars mitt den gamla staden är mystisk och får ungdomarna att uppleva drömmar och faror . De varnas av föräldraroch andra vuxna att inte gå dit. Boken är välskriven och man vill inte lägga den ifrån sig.

    1. Tack för ditt förslag. Nu finns de böcker vi valt ut bland förslagen att rösta på inne i vår FB-grupp Kulturkollo läser.

Kommentarer är stängda.