Kategorier
Kulturkoll

Vad vill du prisa?

Härom veckan läste jag att James Frey vunnit det kanske inte så himla meriterande priset Bad Sex in Fiction Award för sin roman Katerina. Ytterligare en nominerad författare är, föga överraskande, Haruki Murakami och trots att James Frey enligt rapporter känner sig stolt över utmärkelsen så kan man väl tänka att vissa pris är roligare att få än andra? 

Nu till veckans utmaning. Vilken läsupplevelse/kulturupplevelse skulle du vilja prisa? Vad är årets bästa för dig? Vilket pris skulle du dela ut om det var du som bestämde? Hederspris för lång och trogen gärning som Ilon Wikland fick på Augustgalan eller något rykande aktuellt? Svara här i kommentarerna, på egen blogg eller på Insta eller twitter. Tagga oss så att vi hittar till varandras svar. 

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

14 svar på ”Vad vill du prisa?”

Vi skulle ha haft Novellpris på gymnasiet där jag jobbar igår, men har inte haft någon novelltävling av olika anledningar. Annars är det ett trevligt pris att dela ut.

Verkligen, skriver alla klasser noveller då? Vad har ni som pris? En novellsamling?

De som vill skriver noveller och en del får skriva på lektionerna. Priset brukar vara biobiljetter, en ros och ett diplom. Vi brukar få in 15-20 noveller.

Stängt för kommentering.