”Det ska vara lätt musik och prat med mening i”

helena-top

Sommar i P1 är ett av Sveriges Radios paradprogram och har idag miljonpublik. Första avsnittet sändes 1959 och idén till programmet kom från Tage Danielsson som ska ha förklarat programidén med: ”Det ska vara lätt musik och prat med mening i”. På torsdag (13/6) kl 13.00 avslöjas årets sommarvärdar. Jag är av typen: nyfiket intresserad när sommarvärdarna avslöjas, gör en mental notering vilka jag vill lyssna på och sist men inte minst: jag lyssnar på ingen. Sån är jag.

Som avslutning på veckans tema Sommarlängt, så vill jag (trots min typ) lista fem personer som jag gärna skulle vilja lyssna på. Avgränsningen: av personer jag läst böcker av under det senaste året – utöver det: inga begränsningar.

Vilka är dina drömpratare?

 

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

En tanke på “”Det ska vara lätt musik och prat med mening i”

Kommentarer är stängda.