Veckoutmaning: Svarta hål och stjärnströssel

I veckans utmaning vill vi att du väljer två personer som förtjänar det. Nån som gjort något riktigt dumt och nån som gjort något riktigt bra. Det kan vara en fiktiv person som du hatar eller älskar, eller så kan det vara en livs levande person som du stör dig på eller vill lyfta fram.

  1. Vem vill du straffa genom att skicka rakt in i ett stort, svart hål?
  2. Vem vill du hylla genom att dränka i glittrande stjärnströssel?

Delta genom att svara på din egen blogg, i kommentarerna här nedan, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att nämna oss @kulturkollo och använda taggen #tillrymdenochvidare eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

4 comments Add yours

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.