Kategorier
Kulturkoll

Dagens namn: Olof

Do you wanna build a snowman?

Ja, den första bild som dyker upp när jag googlar namnet Olof är inte Olof Skötkonung (som var den förste jag tänkte på, herregud vad mossig jag är) utan naturligtvis Elsa och Annas bästa vän SNÖGUBBEN Olof. Jag tänker inte posta bilden här av upphosrättsliga skäl men det är säkert ungefär samma bild som dyker upp om ni gör en liknande sökning. Eller i alla fall om ni söker på Frost+Olof. Google kan som bekant ge lite olika träffar beroende på vem som söker. Den här gången kände alla algoritmer dock på sig att det var en småbarnsmorsa med framförhållning deluxe. Snögubbar kanske inte är det första de flesta tänker på i juli, men då tänker man inte på att 1. Frost kan man se året runt, 2. Julstressen börjar tidigare för varje år. I år kommer dessutom julen formligen EXPLODERA av Frostfeber då DET SKA KOMMA EN FREAKING 2:A. Jodå, just som febern började avta. Men det är i alla fall min favorit, Kristen Bell, som spelar Elsa, så jag antar att jag kan se den här också.

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Ett svar på ”Dagens namn: Olof”

Stängt för kommentering.