Det är bara att gömma sig

helena-top
Jag är inte mycket för det här med vinter, oavsett hur milt eller kallt eller snöigt eller kalt det är. Jag gillar det helt enkelt inte, särskilt inte såhär dags i januari när vi är så fortsatt långt bort från upptinandet. Men jag kommer inte undan förstås och lika förstås har jag utvecklat vissa försvarsmekanismer.

Just nu befinner jag mig djupt inne i det som nog är min favorit bland verklighetsflykter, bortsett från läsning förstås. Jag har klättrat in i en tv-serie och tänker inte komma ut igen förrän den är slut lagom tills vårfåglarna kommer. Sist av alla ser jag The Crown och det är ett alldeles, alldeles underbart sätt (trots storgråten som sitter i bröstet under hela tittningen) att slippa ägna uppmärksamhet åt vintertråket.

Eftersom jag inte direkt är först med att hitta till The Crown så är jag heller inte först på Kulturkollo med att skriva om den. Vill du läsa mer från någon som sett lite längre än jag så hittar du Fannys text här.

4 comments Add yours
    1. Jag håller med om det där med historielektion och sådana gillar jag väldigt mycket. Min tittning går dock väldigt långsamt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.