På en liten bistro i Paris…

Lotta

…hade jag kanske suttit nu, om det inte vore för det nedrans coronaviruset. Damn you virus!

Här sitter jag istället, i snömodden, utan croissanter, smått bitter, och roar mig med att lyssna till Frankrikes bidrag till årets Eurovision (åh, tänk om Eurovision också blir inställt. Hjälp!).

Roar mig var för övrigt fel ord. Mindre rolig låt kan man knappast hitta. Extra tråkigt med språkbytet från franska till engelska när refrängen kommer – det gick från generisk tråkballad till supergenerisk supertråkballad. Svenska låtskrivare i form av Thomas G:son och Peter Boström, men det är inte någon ny Euphoria inte. Och texten är skriven av John Lundvik, Amir, Léa Ivanne och Tom Leeb själv.

Nä blä, det här duger inte, jag får bunkra upp med franskt vin och franska ostar för att höja humöret och bota bitterheten.

https://www.youtube.com/watch?v=D02Xlo_LfRU

 

Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer och älskar episka läsäventyr såväl som feelgood, blodiga styckmord och krimgåtor.

Visa alla inlägg av Lotta →