Utan motståndskraft ger jag mig hän

helena-top

Jag måste erkänna att jag är oerhört lättfångad av detta medie där vi på avstånd kan få såväl ljud som tvådimensionella rörliga bilder till oss. Lite för lättfångad för mitt eget bästa bör tilläggas. Läslusten förtvinar i takt med att streamingtjänsterna går för fullt här hemma. Tyvärr kan jag inte hitta någon balans mellan dessa två saker och periodvis gör jag antingen det ena eller det andra.

Min vurm för det rörliga bildmediet har synts här på Kulturkollo. Senast tipsade jag om Russian doll, och tidigare har jag skrivit om Skogen och Dark, och även om sorgen när serier tar slut. Och några tipsinlägg har jag även fått in, här och här.

Sambon gillar TV-serie-svullande nästan lika mycket som jag, så när jag är gräsänka (vår och höst) gäller det att hitta serier som jag vet att han inte skulle vilja se. Just nu binge-tittar jag The Act, och har i dagarna slutfört säsong 2 av Chilling Adventures of Sabrina (nostalgin!), och innan dess You och A Discovery of Witches.Jag har också tittat ikapp på Better things (gillar skarpt, se den!) och måste nu tyvärr nöja mig med ett avsnitt i veckan (bu HBO!).

Nu är sambon hemma igen på kvällarna och jag ser fram emot säsong 2 av Killing Eve, säsong 8 av Game of Thrones, och My friend Dahmer(film baserad på seriealbumet Min vän Dahmer av Derf Backderf). Men snart får streamingtjänsterna börja leverera i samma takt som vi tittar, annars får vi… får vi börja läsa.

Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.

Visa alla inlägg av Fanny →

2 tankar på “Utan motståndskraft ger jag mig hän

Kommentarer är stängda.