Kulturkollo sommarläser Nästa!

Semestertider närmar sig och kanske har några av er lust att läsa under sommaren för att sedan prata med oss i Kulturkollo läser? Vi är väldigt sugna på att diskutera Nina Lykkes bok Nästa! En läkarroman med er i vår bokcirkel på FB. Alla välkomna att gå med i gruppen och man är precis så aktiv som man har lust att vara. Vi tänker oss att man läser eller lyssnar under sommaren och så drar vi gång samtalet den 17 augusti. Boken hittar man som på olika strömmingstjänster som e-bok eller ljudbok, på biblioteket eller i bokhandeln.

Hoppas många har lust att hänga på!

Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra. Ljudbokslyssnare.

Visa alla inlägg av Anna →