Kulturkollo tipsar: surfa runt på kollot

linje-ulrica

Vi har av olika anledningar haft tillfälle att surfa runt bland texterna här på bloggen nyligen och – det kanske låter lite egenkärt – men här finns fantastiskt mycket roligt och bra skrivet! Så dagens tips till er är att också återupptäcka den här bloggen. Du kan till exempel klicka på Tema-fliken och botanisera bland de många teman vi haft. Kanske blir du nyfiken på Dystopi, apokalyps och jordens undergång från hösten -14. Eller så är du trött på elände och vill läsa om skojigare saker under temat Humor och roligt. I brist på resor ut i världen kan du botanisera bland många länder och städer som vi haft som fokus – vad sägs till exempel om Kanada, Berlin, Afrika, Nederländerna, Danmark, Syrien, Italien, Irland, Korea eller Paris.

Det finns också många fina intervjuer med författare och andra kulturpersonligheter under fliken Kulturkollo möter. Klicka in dig där och se om vi har träffar någon av dina favoritförfattare. Och vill du har mer från författare så finns också en hel sektion med författare som boktipsar.

Skriv gärna en kommentar om du hittar något inlägg du gillar särskilt mycket och vill tipsa andra om.

Och varför inte återupptäcka bloggarna överhuvudtaget nu när det kanske finns lite mer tid till långsam läsning i den annars så instagram-snabba vardagen. Återupptäck en favoritblogg eller hitta en helt ny. Lämna gärna en kommentar så att bloggaren ser att du varit på besök.

Ulrica

Litterär allätare i Lund. Tycker särskilt mycket om familjekrönikor, starka kvinnoporträtt, karga isländska naturbeskrivningar, norsk och finsk humor samt brittiska kriminalare. Och kaffe.

Visa alla inlägg av Ulrica →