Häng på Kulturkollos Bokmässebingo

Linda
Seminarier i all ära, men att kändisspana tycker jag är en av de roligaste sakerna på Bokmässan. Vissa är så superduperkända så att det inte går att missa dem, medan andra är mer ”undraomdetärenföräldertillenavminaeleverbästattjagsägerhejförsäkerhetsskullkända” men oavsett är det trevligt att spana lite. Vissa hör liksom bokmässan till, som Björn Hellberg och Jan Guillou, medan andra hänger där ett år eller två för att sedan försvinna.

Jag har valt ut ett gäng kända bokmässedeltagare och utmanar er att försöka få Bingo. Första raden ger ett hemligt bokpris och skulle du få två rader väntar också ett. För den som först fyller hela brickan blir det självklart också en belöning. Två kryss kan du få genom att bevista vårt fantasymingel.

Bildbevis behöver vi och de kan du lämna i ett blogginlägg med länk hit, på vår Facebooksida, på instagram under taggen #kulturkollobingo, eller i en kommentar till det här inlägget.

Så här ser Bingobrickan ut. Skriv ut och stoppa i fickan!

Skärmklipp-2015-09-20-14

Dela gärna: Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Skrivet av:

Publicerat: 21 september, 2015

Kategori: Aktuellt, Evenemangskoll

Visningar: 1735

Taggar: ,

4 Responses to Häng på Kulturkollos Bokmässebingo

  • Ljusletare skriver:

   Sökte kulturbloggar och hittade hit *kul* Nu ska jag följa er för att se och läsa det ni skriver. Ser ni har skrivit om Odins barn … en bok som jag önskar mig men har så många olästa böcker och önskelistan är lång. Känns detta igen 🙂 /kram

   • Fanny skriver:

    Kul att du hittade hit. Välkommen! Japp – ”så många böcker, så lite tid” – är ständigt närvarande. 🙂

 1. Ann-Sofie L skriver:

  Åh vilken underbar idé! Klart jag ska spela!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *