Kategorier
Kulturkoll

Löften, önskningar och nystart

Linda
Ett nytt år har inletts och vi skriver 2015. Inga fler sammanställningar om 2014, nu blickar vi istället framåt. Ett nytt år betyder nystart, det märks inte minst på alla gym och för min del i simhallen, då det är svårt att ta sig fram för att alla har gett ett nyårslöfte att börja träna. Efter några veckor brukar det se annorlunda ut.

Veckans tema på Kulturkollo handlar om löften, men inte bara nyårslöften, önskningar som kanske handlar om något man vill ska ske i år, eller önskningar som går i uppfyllelse i kulturens värld och så slutligen om nystart, att börja om på något sätt. Det kommer att bli en del fokus på det som väntar i vår, men också om de löften, önskningar och nystarter som vi läst om eller sett någon film eller tv-serie om.

Nystart för årets temaveckor alltså. Den första av många. Hör gärna av dig om du önskar någon speciell temavecka framöver, så kanske vi skriver om det.

Här med sparkar jag igång Kulturkollos 2015 ordentligt. Nu kör vi!

 

Photo by Elizabeth Kay on Unsplash

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

3 svar på ”Löften, önskningar och nystart”

Väldigt få i simhallen i fredags faktiskt. Verkar som att en del nyårslöften pausats av diverse influensor.

Stängt för kommentering.