Kategorier
Kulturkoll

Dagens kulturkollotips: Mina favoriter på Readly

linje-viktoria

Dagens kulturkollo tips är kanske lite senkommet. Tjänsten Readly är en tjänst som erbjuder digitala tidningsprenumerationer till surfplattan. De har regelbundet lite olika erbjudanden och i maj hoppade jag på ett “betala för en månad och få tre” över sommaren. Det är ett perfekt enkelt sätt att ta med lite tidskrifter till sommarstället eller på semestern, utan att faktiskt behöva packa ner mer än paddan och sedan ladda ner ens favoriter om man skulle befinna sig på ett ställe utan wifi. Ibland vill man trots allt hellre bara bläddra i senaste Elle eller kanske Res eller Båtnytt beroende på semesterpreferenser än plocka fram pocketboken. Dessutom finns flera mattidningar så man kan få sin fix av tips på semestermat.

Mina favoriter är:

Vego (som jag dock prenumererar på i pappersform också men som är enkel att ta med så här)

Elle (sommarmode och lite lagom glam)

Daisy Beauty (Sveriges enda tidning som koncentrerar sig på smink, hudvård och liknande, drivs av suveräna Kicki Norman)

Nya rum (inredning och arkitektur)

Plaza Interiör (mer inredning och design)

Chic (mer flärd i sommarvärmen)

Allt om vin (ja, vad det låter som, vad sägs om en total genomgång av rosévin så här i mesta sommarmånaden? Jag dricker visserligen ganska lite alkohol som småbarnsförälder, men tycker det är desto roligare att läsa på när det väl blir något.)

Opus (klassisk musik och opera)

Res (inte min bästa restidning, men av de som Readly erbjuder så gillar jag den här bäst)

Skriva (ny på Readly, visst är ni en del som ägnar semestern åt att plocka skrivbordslådetexterna?)

Filter (Även denna ny på Readly, för de dagar då man orkar lite djupare och längre reportage)

Dagens_liten

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

3 svar på ”Dagens kulturkollotips: Mina favoriter på Readly”

Stängt för kommentering.