Dagens kulturkollotips: skräcködlor och annan sommarbio

helena-top

Det är något visst med sommarbio ändå. Det kan vara den där olydiga känslan av att smyga in i biosvalkan när solen skiner som varmast. Eller så söker man skydd från allt regnet. Oavsett vilket som är fallet så är sommarbio alltid speciellt, och bra. Årets sommarbiobesök har så här långt tagit mig till Jurassic world: fallen kingdom. Det är såklart ingen Oscarvinnare, men i sin genre (tok-action) är den riktigt bra.

Annat som kommer i sommar och som jag kanske ser är: Love, Simon, Ant-man and the wasp och Ocean’s 8.

Bild från Jurassic world: fallen kingdom

4 comments
  1. Charmören och På Chesil Beach var bra. Boken som den senare bygger på är väldigt bra.

    1. Jag älskar Chesil beach (boken), såpass mycket att jag inte vågat se filmen. Men kanske, kanske samlar jag mod nog under semestern sen…

Comments are closed.