Författare boktipsar: Mats Strandberg

Jag tipsar om min goda vän Maria Ernestams nya bok Innanför murarna. Det är en psykologisk rysare med gotiska inslag, som jag tycker är det bästa hon skrivit.

Mats Strandberg fick sitt stora genombrott med Engelsforstrilogin (Cirkeln, Eld och Nyckeln), som han skrev tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. 2015 kom hans första skräckroman Färjan som senare följdes av Hemmet – båda kommer att filmatiseras. 2016 kom första delen i hans egna barnboksserie om monstret Frank och nu är i dagarna är han aktuell med Slutet, som är en preapokalyptisk berättelse om möter det faktum att världen kommer att gå under.

Författarporträtt: Henric Lindsten
Bild med Innanför murarna: privat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.