Veckoutmaning: Visa mig din bokhylla (och din läshörna) så ska jag säga dig vem du är …

linje-ulrica
Veckans utmaning handlar om något som för mig och för många andra är helt nödvändigt för att ett hem ska kännas som ett hem. Ja, ni förstår vad jag pratar om – böcker och bokhyllor så klart!

I Kulturkollos begynnelse visade några av medlemmarna upp sina bokhyllor och läshörnor, men vi är också nyfikna på hur det ser ut hemma hos er. Visa oss era bokhyllor och/eller din bästa läshörna. Delta genom att svara på din egen blogg, i kommentarerna här nedan, på Facebook eller Instagram. Glöm inte att nämna oss @kulturkollo och använda taggen #husochhem eller på något sätt tala om var vi kan hitta ditt svar.

På bilden ovan ser ni en detalj från min mycket saknade läshörna som tyvärr försvann när dottern skulle ha eget rum. Men det går för all del väldigt bra att läsa i soffan också. Här nedan bjuder jag på både en selfie och en shelfie, men det är självklart OK att bara visa bokhyllorna.

23 comments Add yours
  1. Pingback: Veckoutmaning:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.