Veckoutmaning: Ombytta roller

Denna vecka ägnar vi oss åt att byta perspektiv här på Kulturkollo. Därför är veckans utmaning ganska given: Om du fick byta plats med någon annan för en dag, vem skulle du välja då? Eller kanske vill du byta plats helt och hållet? Leva livet som Leonardo Da Vinci, Leonardo Di Caprio eller kanske Lady Gaga? Eller Stefan Löven? Din mormor? Valet är helt fritt och upp till dig. Själv väljer jag en ganska otippad person, nämligen Lisa Bjärbo. Jag insåg nämligen vid något tillfälle när jag satt och myste över fina instagrambilder att jag satt och tänkte: så där skulle man bo. Ett fint litet hem som ser sådär genomtänkt inrett ut och dessutom är hon ju galet otroligt begåvad och verkar ovanpå det ändå TREVLIG? OCH har gjort värsta fina veggokokböckerna! Hur är det möjligt? Tänk om man fick en liten smula av hennes talang. Om vi bytte plats en dag så kanske jag skulle förstå hur hon gör det! Hon kanske skulle kunna få lite ordning här hemma hos mig dessutom om vi ändå skulle byta plats en dag.;)

Vem skulle du välja? Och varför?

2 comments Add yours

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.