Dagens namn: Bruno

Lotta

När jag ska skriva om Bruno är den första Bruno jag tänker på Bruno Wintzell. Och inte den Bruno Wintzell som var en duktig musikalartist och operasångare, utan den Bruno Wintzell-figur som ledde det… fruktiga… tv-programmet Tutti Frutti på TV3 under 90-talet.

Ja, jag vet att det är samma Bruno. Bruno som sjöng prinsen i Snövit, spelade Jesus i Jesus Christ Superstar, han sjöng in julsånger, hade ett förhållande med Goldie Hawn. Men allt jag minns är att han var programledare för Tutti Frutti.

Bruno Wintzell hade också huvudrollen i Hår, svenska uppsättningen av Hair. Jag tycker vi minns Bruno så här istället.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.