Kategorier
Kulturkoll

Kulturkollo tipsar: When Calls the Heart

Lotta

Jag tycker det är så mysigt med långkörarserier som man kan följa i säsong efter säsong. Bakgrundstv som man kan ha på samtidigt som man pysslar med något annat, eller när man bara vill ha något att titta på som rensar hjärnan. Totalt kravlöst, lättsamt och mer eller mindre fluffigt. Till exempel McLeods döttrar eller Virgin River, som jag tipsat om tidigare, eller varför inte de gamla favoriterna Dr. Quinn eller Lilla huset på prärien. Och på tal om, så är det faktiskt Michael Landon jr, det vill säga pappa Ingalls son, som regisserat When Calls the Heart.

Sex säsonger finns på Netflix, en sjunde är på gång.

Av Lotta

Jag läser mycket, ofta och gärna. Hoppar friskt mellan olika genrer men trivs bäst bland romkom och feelgood med svärta. Älskar episka läsäventyr såväl som blodiga styckmord och krimgåtor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.