Kategorier
Kulturkoll

Kulturkollo tipsar: Mer Värmland!

helena-top

För några veckor sen skrev jag om mitt Värmland genom Maria Langs ögon, det inlägget hittar du här. Den texten fick jag inspiration till när jag skrev ett mycket större arbete om det litterära Värmland och möjligheten att hemestra där, för jobbets räkning. Den som är sugen på att bege sig till mitt hemlandskap (på riktigt eller i bokform) hittar massor av utflyktstips här.

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.