Kategorier
Kulturkoll

”I solemnly swear that I am up to no good”

helena-top
Jag lovar och svär att göra allt i min makt för att läsa mer. Jag lovar och svär att icke sätta streamingtjänst före bok. Jag lovar och svär att 2015 ska inkludera fler läsupplevelser än 2014 (torde icke bliva så svårt). Jag lovar inte, men jag ska verkligen försöka, möta annan kultur än litteratur och film/TV.

Jag lovar och svär att lust och glädje går före måste och ska. Jag lovar också att i n t e utmana mig själv och därmed jinxa min läsning. Skulle det vara så att jag mot all förmodan r å k a r få till en boktolva av min lista på fyrtio olästa författare så vore det ett fantastisk sammanträffande. Skulle jag händelsevis få samman en boktolva av min ännu ickeexisterande lista på böcker som ligger utanför min låda, så vore det en o t r o l i g men sann slump. Vi kan notera att listan på mina fyrtio olästa författare kan användas såväl i en boktolva, en ”utanför-lådan-lista” samt ett gammalt men icke fullbordat eller avslutat Tema: Afrika, men det kan vara en lyckosam sinkadus. Jag lovar och svär att lust och glädje går före måste och ska.

”I solemnly swear that I am up to no good.”

Bilder från Etys: 1. iPad-skal 2. Armband 3. Halssmycke
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good Harry Potter Temporary Tattoo

Av Fanny

Boknörd som antingen läser hela tiden eller inte alls. Jag läser gärna om mörker och elände och såväl i roman- som novellform. Försöker emellanåt att utmana min litterära säkerhetszon, men lyckas inte alltid.