Kategorier
Ungdomsbokskoll

Sommarlov med Kulturkollo #kärlek

Linda

En av de finaste böcker jag läst om kärlek i sommar,  ja kanske någonsin är Livets outgrundliga mysterier av Benjamin Alire Sáenz. Den handlar om vänskap och kärlek, både till partners och familj. Sällan har jag läst en så fin bok, som beskriver kärlek så utlämnande. Jag är avundsjuk på er som har boken kvar att läsa. Mycket avundsjuk.

Att läsa en riktigt bra bok är något speciellt. Kärleken till böcker blir på något sätt ömsesidig. Bokens originaltitel är Aristotle and Dante Discovers the Secrets of the Universe och visst är det vad böcker gör — får oss att upptäcka universums hemligheter.

 

#sommarlovmedkulturkollo

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

2 svar på ”Sommarlov med Kulturkollo #kärlek”

Stängt för kommentering.