Kategorier
Evenemangskoll

vinn en entrébiljett till valfri dag på bokmässan!

anna-top

Vid det här laget har väl ingen missat att Kulturkollo kommer att ha lite extra koll på bokmässan i år. Vi ordnar bokälskarmingel på torsdagen och fantasymingel på lördagen och dessutom kommer vi att hålla bokbloggarrummet öppet för alla som vill ladda batterierna, blogga eller snacka böcker och läsning med likasinnade.

Kanske skulle du vilja vinna en entrébiljett till mässan som gäller för inträde valfri dag 24 – 27 sepetember?

I så fall så tycker jag att du ska skriva en kommentar här i inlägget senast  söndagen den 6 september kl 24.00. Motivera varför just du ska vinna!
Vinnaren presenteras här på bloggen den 7 september.

Lycka Till och hoppas vi ses på mässan!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

17 svar på ”vinn en entrébiljett till valfri dag på bokmässan!”

Detta med böcker är mitt syre. Att komma till mässan bli vara min fotosyntes. Jag skulle bli så glad 🙂

I år skulle jag läsa mer, jag hoppade till och med på en läsutmaning. Men jag har inte läst mer, jag har läst alldeles för lite och jag saknar det. Jag saknar avkopplingen som finns i att helt slukas upp i en bok, saknar känslan av att lära känna bokens karaktärer, skratta med dem och gråta med dem. Jag skulle helt enkelt behöva peppen av att mingla med andra bokälskare, klämma, lukta och känna på böckerna. Jag behöver hitta tillbaka till läslusten. Därför vill jag vinna en biljett till Bokmässan.

Jag skulle väldigt gärna komma in söndagen och detta för att ännu ett år få komma in (och i så fall) få lite extra kronor till shopping (istället för att lägga en del på entré)! (: Tre bra anledningar till en fri entré för min del: 1. Jag är lärare och kan planera (jag kommer utnyttja tillfället bra). 2. Det blir mer pengar över för böcker (vilket innebär fler recensioner på bloggen framöver). 3. Jag älskar böcker (och har gjort det sedan läskoden knäcktes).

Håller tummarna att jag har turen med mig. Har känslan av att jag kommer att prioritera bort (mig själv och) denna magiska plats om inte ödet ger mig en biljett. Vad är väl en bokmässa… Alldeles, alldeles underbar…

Att komma till bokmässan är årets höjdpunkt! I år blir det svårare då jag bara har lördagen som möjlig dag. Att komma in och insupa inspiration från alla utställare, författare, läsare kanske i år tom kan få en slumrande bokblogg att vakna till igen?

Hej hej,

Jag älskar att läsa böcker och skulle gått på Bokmässan förra året men hade oturen att bli sjuk så jag hoppas få inviga denna mässan med en vinst. Håller tummar och tår och hoppas på att jag denna vinsten får 🙂

Hälsningar Frida

Har alltid velat åka på Bokmässan och var där för första gången förra året. Helt fantastiskt! Att vinna en biljett i år och få släpa hem ytterligare någon bok för sparad inträdespeng skulle göra mig superglad. LOVE Bokmässan!!

I dagens stressade samhälle blir bokmässan en oas att få stanna upp och andas, att få drömma sig bort en stund och bli rikare på kunskap, upplevelser och drömmar!
När livet går i 110 så är detta något att längta till för att få ladda om och fylla på med ny livsglädje och energi!

Eftersom jag nu åker tåg från Stockholm i stället för från Varberg vore en biljett ett synnerligen välkommet bidrag. Jag lär väl i och för sig lägga det på böcker i stället – men det är ju en helt annan sak. 🙂

Jag skulle vilja vinna en biljett åt min fästman. Vi är väldigt olika när det gäller en sak: jag läser alltid, han läser aldrig. Jag har invaderat hans (numer vårt) hem med böcker, gett honom böcker, snackat om böcker, läst för honom. Men ingenting har fått honom att upptäcka hur underbart det är att läsa. Mitt sista (nja, det kanske är överdrivet skrivit) försök blir att ta med honom på bokmässan. Därför vore det fantastiskt att få vinna en biljett åt honom!

Vore kanon att vinna en biljett och istället kunna lägga pengarna på inköp av någon bok istället. Ser verkligen framemot att åka ner till mässan även detta år (fjolåret var första gången). Vi ses i bokbloggarrummet.

Nu under föräldraledigheten har jag inte råd att gå på bokmässan och först kändes det skönt men sen lite trist och nu när alla börjar göra vilda planer på allt roligt börjar det kännas lite som hmm, kanske ett blancolån inte är en dum idé och kanske blir det ingen vinter som kräver bävernylon och kanske måste barnet bli blöjfritt NU GENAST! och tja, ja jag vill gärna vinna en biljett!

Bokmässan är min andra julafton kan man säga. Stämningen, förväntan, nyfikenheten, glädjen, precis allt det som finns på julafton. Och så kommer man hem med en hel säck med härliga böcker. Fast på bokmässan slipper man alla småjobbiga släktingar 😉

Då är utlottningen stängd, vinnare presenteras senare i kväll här på bloggen. Tack alla deltagande – kul att läsa er kommentarer! Hoppas vi ses på bokmässan, välkomna till R3!

Stängt för kommentering.