Då lämnar julveckan över till nyårsveckan…

carolina-top

Ja, det var julveckan, det. Full aktivitet första halvan, och i princip noll aktivitet andra halvan… läsning, slappning och ätning är i alla fall vad som försiggår i just den här kulturkollarens liv nu.

Men det hände som sagt lite mer i början på veckan (helt förutom det där julstökandet och sista-minuten-julklappsinköpandet, hemliga-pappers-prasslandet och tindrandet): Helena gav några sista-minuten-tips på julklappsböcker, Anna skrev om myset och lugnet i att färglägga målarböcker för alla åldrar. Lotta tipsade om bra boktitlar för hårda (eller halvhårda faktiskt) paket, och Linda bjöd på en lång lista bra böcker som hon borde ha läst under 2015 men spar till senare, förhoppningsvis redan under julledigheten.

Utmaningen gick ut på att ta en selfie med aktuell julläsningsbok. Kulturkollarna hoppade samtliga i det iskalla vattnet och lade glatt upp sina selfies på självaste julafton, men det var fler som ville vara med:

Fantastiska berättelser

Theresans bokblogg

The road so far

Sara Pepparkaka

Mina skrivna ord

Stories from the city

Tack till er, och kul att ni var med!

Nu lämnar julveckan över till de sista, avslutande dagarna på 2015!

 

Bild: Candle av The Bees (CC BY-NC 2.0)