Kategorier
Romankoll Ungdomsbokskoll

Vi flyr till värmen

Linda

Stress, panik och sammanbrott, jo tack så har läget definitivt varit i december. I november också när jag tänker efter. Och oktober. Faktiskt har det varit mycket av den varan sedan i början av sommaren. Vi tog därför beslutet att fly till värmen en vecka inför jul och på torsdag drar vi. Målet är att inte göra mycket mer än att läsa, sola och äta. Det gäller ju att tänja ut magsäcken ordentligt inför helgen.

Det här läser jag och grabbarna O i veckan:

Lillebror O läser Halfbad-trilogin av Sally Green och Spejarens lärling – de första åren av John Flanagan.

Storebror O läser Magnus Chase och Kanekrönikan av Rick Riordan

Jag läser (äntligen) The Trespasser av Tana French, Det måste vara här av Maggie O’Farrell och Om lycka av Nina Bouraoui.

 

Vad läser ni i jul?

Av Linda

Storläsare från Göteborg som gärna läser inom många olika genrer. Föredrar dock ganska så svarta samtidsskildringar för gamla och unga, gärna skrivna av kvinnor och gärna från Sverige, Storbritannien eller Frankrike.

6 svar på ”Vi flyr till värmen”

Jag läser att-göra-listan med alla terminsavslutningar, och Emma Clines Flickorna. Jag har inte hunnit så långt, men språket är mycket fint, och vetskapen att jag aldrig har drivits till att gå med i någon sekt ger småbarnslivspusslet guldkant. Trevlig resa!

Så underbart det låter! Gillar din läslista också, Maggie O’Farrells roman var en riktigt höjdare och Nina är ju alltid Nina. Inte alls avundsjuk på er …

Stängt för kommentering.