Primörer i pallkrage och bokhylla

Överallt runt om kring oss spirar det som allra mest just nu. Sparrisen växer, rädisorna smakar som allra bäst. Små salladsblad, spenatblad och lökar och morötter tittar upp och skriker VÅÅÅR! HÖR NI; SNART ÄR SOMMAREN HÄR!

Det är dock inte bara i jorden som primörerna växer så smått utan även i bokhyllan. Debutanerna turnerar runt och säljer in sina förstlingsverk, Svensk bokhandels kataloger över sommarens böcker visar på en hel del debutanter (liksom vårkatalogen) och den här veckan tänkte vi lägga extra fokus på just dem. Primörerna. Färskingarna. De nya, fräscha, pigga som vi ännu inte vet riktigt vad de har att erbjuda. Vi ger er: PRIMÖRVECKAN!

Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.

Visa alla inlägg av Viktoria →