Primörer i pallkrage och bokhylla

Överallt runt om kring oss spirar det som allra mest just nu. Sparrisen växer, rädisorna smakar som allra bäst. Små salladsblad, spenatblad och lökar och morötter tittar upp och skriker VÅÅÅR! HÖR NI; SNART ÄR SOMMAREN HÄR!

Det är dock inte bara i jorden som primörerna växer så smått utan även i bokhyllan. Debutanerna turnerar runt och säljer in sina förstlingsverk, Svensk bokhandels kataloger över sommarens böcker visar på en hel del debutanter (liksom vårkatalogen) och den här veckan tänkte vi lägga extra fokus på just dem. Primörerna. Färskingarna. De nya, fräscha, pigga som vi ännu inte vet riktigt vad de har att erbjuda. Vi ger er: PRIMÖRVECKAN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.