Kategorier
Kulturkoll

Dagens namn: Joel

Min allra bästa väns man råkar heta just Joel. Det andra jag kommer att tänka på är något som jag misstänker har följt honom genom livet.. När vi var barn, eller egentligen sådär mittemellan barn och ungdom, så gick det ett barnprogram på TV om en pojke med Downs syndrom. Egentligen handlade det inte om någonting alls, bara Joels vardag, och idag går det hur många liknande program som helst på Svt Barn men Joelbitar var nog ganska stilbildande. Programmet är ju kultförklarat idag och många känner igen ledmotivet direkt och flyttas automatiskt 30 år bakåt i tiden…

Av Viktoria

Anglofil Harry Potternörd som gärna läser både bilderböcker, barnböcker och ungdomsböcker. Har förutom tre katter även en liten Pocketversion på 4 år och en Pixi på 1 år. Uppskattar konst, musik och litteratur och hjärtat klappar lite extra för Agatha Christie och Italien.