Kategorier
Kulturkoll Romankoll

Och vinnaren är …

Klockan 16 idag så fick vi redan på vem som vunnit den hedervärda titeln Årets bok 2019. Vi spekulerade lite om utgången i måndags här på kollot och visst blev det så att favoriten höll. Grattis Stina Jackson som vann läsarnas pris för sin debutroman Silvervägen.  Vi hade just den titeln som Kulturkollo läser i slutet av 2018, det var en fin bok att samtala om i bokcirkelform.  Då fick vi också  en exklusiv intervju med Stina. Läs gärna den och har ni ännu inte hittat till Silvervägen så läs den också!

 

Grattis än en gång Stina Jackson!

Av Anna

Jag är en sån som läser ofta och mycket, gärna böcker från hela världen. Reser jorden runt via läsfåtöljen och gillar att diskutera det lästa med andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.