Kategorier
Kulturkoll

24. God jul från oss på Kulturkollo!

Idag är det äntligen julafton! Och om du har hängt med i Kulturkollos julkalender är du nu hur lugn som helst eftersom du har följt Lindas råd om att undvika julstressen, eller hur? Och du har hela helgens TV-tittande inplanerat efter Fannys tips, för att inte tala om hur väl du har planerat in julens läsning (precis som Helena). Julgodis finns i mängder, särskilt Annas Panforte. Hela dagen lyssnar du förstås på din nya och utökade spellista med julmusik, kanske också med Lottas fem fina tips. Och skulle det nu vara så att julkalaset mot alla förmodan blir lite långtråkigt, så har Carolina några sätt för dig att komma undan det.

Vad kan gå fel? Det blir en helt underbar dag, och en underbar helg, och alldeles säkert har tomten med sig några hårda och fyrkantiga klappar till dig. Det är bara att sätta igång och tindra med ögonen!

Vi på Kulturkollo önskar er alla en riktigt God jul!

Anna, Fanny, Helena, Linda, Carolina, Lyran och Lotta

 

Foto: morguefile free photo by Carlson

Av Kulturkollo

Ett bloggkollektiv som drivs av åtta erfarna bokbloggare. Tillsammans täcker vi ett stort antal genrer och tanken är att erbjuda såväl bredd, som boknörderi i det lilla.

Ett svar på ”24. God jul från oss på Kulturkollo!”

Stängt för kommentering.