Kategorier
Kulturkoll

Nu kan vi pusta ut

Årets längsta dagar är över oss, trollen spricker i solen och vi kan äntligen pusta ut. Skräckveckan på Kulturkollo är förbi, men vi vet ju hur det är med såna här saker, det är inte omöjligt att det kommer en uppföljare…

Anledningen till att vi sätter stopp för temat redan nu är att vi har så väldigt mycket roligt och spännande att dela med er imorgon, sånt som inte är skräckigt alls. Så kom tillbaka imorgon, det kommer vara värt det!

Veckan har innehållit allt från polarskräck till ofantligt obehagliga händer. Och däremellan har vi bjudit på kyrkogårdspromenader, boktips från Jessica Lindholm, recension av Johan Rings roman Fyra minuter och önskemål om riktig hardcore-skräck… Och så skrev vi lite om film och tv som ibland är lite obehagligare än vad som är hälsosamt.

I veckans utmaning bad vi om blodisande tips, och följande snälla tipsare ställde upp:

Mina skrivna ord

Boklysten

Tittelina

Ladys library

Bokhyllan i pepparkakshuset

Vargnatts bokhylla

Bokhuset

Syrlig

Bokhyllan

I Elinas hylla

Bokföring enligt Monika

Lottens bokblogg

 

Bild: DSC04499.JPG

Av Helena

Maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt bland genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, dystopier och det mesta i gränslandet mellan magi och realism. Dras till mörkret.