Nu sätter vi punkt för skrivandet

Så var vår skrivarvecka till ända, och vilken vecka det varit! Några av våra favoritskribenter har berättat om sitt skrivande.

När Linda inledde veckan utlovades intervjuer, inlägg skrivna av skrivande människor och några eftersläntrande bokmässerapporter. Våra inlägg har handlat om Janina Kastevik, Niklas Orrenius, Xiaolu Guo, Marta Söderberg, Elin Olofsson och Mhairi McFarlane (intervju+utlottning). Dessutom skrev Carolina om vårt fantasymingel (inklusive en bokutlottning) under bokmässan, jag skrev om skrivarhandböcker och så hade vi en utlottning av Kim M. Kimselius bok Att hitta glädje i skrivandet (utlottningen pågår fram till klockan 18 så du har fortfarande chansen). Tack till alla er som ville skriva eller svara på våra frågor!

Veckans tisdagsutmaning handlade om skrivande och skrivtips och ni var många som ville vara med, tusen tack för alla fina inblickar i ert skrivande och för alla inspirerande tips! Här hittar du länkar till alla som var med:

Mitt bokliga liv

I Elinas hylla

Boklysten

Syrlig

Sofies bokblogg

C. R. M Nilsson

Stories from the city

Fantastiska berättelser

Fröken Christina

Ekensten

Bokdivision

Fiktiviteter

Enligt O

Och dagarna går…

 

Helena

Periodvis maniskt läsande bokälskare. Blandar gärna vilt mellan genrer och författare men har en förkärlek för historiska romaner, engelsk feelgood, pusseldeckare och grafiska romaner. Dras till mörkret.

Visa alla inlägg av Helena →